7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@bksmash.dk

Smart home løsninger i hjemmet, har vundet indpas i mange danske hjem, og bliver mere og mere en integreret del af hverdagen. Det er blevet langt nemmere at anvende smart home produkter, og produkter bliver efterhånden udviklet med henblik på en nem brugervenlighed. Når du først har prøvet kræfter med smart home produkter, kan de være svære at undvære. Fælles for de fleste smart home løsninger, er at de bliver samlet i en app, så det hele er samlet et sted. Dette er fordelagtigt, hvis du for eksempel har mange forskellige produkter indenfor samme brand. Du har så mulighed for at styre dine produkter i den tilhørende app.

De fleste smart home produkter er designet og udviklet for at gøre hverdagen nemmere og mere automatisk. Ved at integrere forskellige smart home løsninger i hjemmet, kan du udover at gøre hverdagen mere bekvemmelig, samtidig også spare på strømmen. Med smart home produkter kan du via din telefon styre alt fra belysningen i hjemmet til at tænde for din kaffemaskine om morgenen.

Automatiseringer der gør hverdagen nemmere

Smart home er som sagt blevet meget populært og især gadgets der er med til at automatisere hverdagen har vundet stort indtog hos danskerne. Smart home løsningerne er oftest udviklet med fokus på gør det selv projekter, hvilket også betyder at det er muligt at integrere dem i et allerede etableret hjem. Er der for eksempel tale om belysning, kan du automatisere hjemmet ved at udskifte en traditionel LED pære med en smart LED pære, der giver dig mulighed for at styre belysningen via telefonen.

Smart home produkter og gadgets er kendetegnet ved høj brugervenlighed og innovative løsninger, der kan give dig stor glæde i hverdagen, uden at skulle foretage de store renoveringer.

Gør dit hjem mere smart med Sonoff produkter

Sonoff er et meget anerkendt brand, og et af de førende når det kommer til den nyeste teknologi. Sonoff tilbyder en lang række innovative og smarte produkter, der alle er med til at gøre dit hjem mere intelligent. Du kan med sonoff danmark gøre din hverdag smartere og mere bekvemmelig. Sonoff tilbyder et stort udvalg, der giver dig mulighed for at opsætte et intelligent hjem, der matcher dine behov og ønsker.

Smart home løsningerne fra Sonoff er alle samlet i en app, der gør det muligt at styre dine produkter på afstand, så du med god ro i maven kan tage på ferie eller være væk i længere tid ad gangen. Via Sonoffs egen app eWeLink, er det muligt at slukke og tænde for dine produkter, samt opsætte scener, skemaer, tidsplaner og meget mere.